• sv
  • en
  • 100% fresh
  • First class freshness
  • Freshness is a lifestyle
the_facts_man

The facts

Låt oss vara ärliga – armhålan är faktiskt inte den enda kroppsdelen som svettas. Exakt samma apokrina svettkörtlar som finns under armhålan finns även i intimområdet. Därför är det inte konstigt att ljumskar och pungen kan svettas och ge upphov till fukt samt oönskad lukt.

the_truth_man

The truth

Oönskad doft/svettlukt gör många personer obekväma, oavsett om doften kommer från armhålan, fötterna eller intimområdet. Det är därför konceptet deodoranter finns. Men om det är exakt samma svettmekanism under armhålan som i intimområdet, borde det då inte finnas en intimdeodorant?

the_solution_man

The solution

Abso-deo-lutely! Att använda en intimdeodorant är inte konstigare än användandet av en deodorant för armhålan. Därav har DeoDoc skapat en skonsam intimdeodorant som är utvecklad av läkare – allt för att garantera säkerheten för dina kronjuveler.

The story

Deodocs308412Livet är för kort för att ödslas på trista odörer från down there! Därför har vi skapat de produkter vi själva önskade fanns på marknaden idag! Efter att ha mottagit fem affärsidéutmärkelser, fått stort medialt genomslag och blivit omnämnda som Supertalanger 2015 av Veckans Affärer, siktar vi på att revolutionera intimhygiensektorn globalt.

Sagt om DeoDoc

veckans-affarer

”DeoDoc grundarna – Supertalanger 2015 inom kategorin Nytänkare”

dagens-industri

”Start-up kvinnor får draghjälp av börsen”

SVT

”Nu lanseras underlivsdeon”

Testimonials

”Som man har väntat. Som kock i ett skållhett kök är den här ultimat!”

”Trodde aldrig den skulle funka så bra men den är fantastisk! Wow!”

”WOW-  Ingen mer pungsvett efter en lång arbetsdag”

”Den tillhör nu dom vanliga hygienrutinerna”

”Superfräsch doft och funkar riktigt bra!”

Håll dig uppdaterad – följ oss på instagram