• sv
  • en
  • Freshness starts with DeoDoc
  • Freshness starts with DeoDoc
  • Freshness starts with DeoDoc
  • Freshness starts with DeoDoc
the_facts

The facts

Låt oss vara ärliga – armhålan är faktiskt inte den enda kroppsdelen som svettas. Exakt samma apokrina svettkörtlar som finns under armhålan finns även i underlivet. Därför är det inte konstigt att intimområdet kan svettas och ge upphov till oönskad lukt, utan att en vaginal sjukdom eller dålig hygien är anledningen.

the_truth

The truth

Oönskad doft/svettlukt gör många personer obekväma, oavsett om doften kommer från armhålan, fötterna eller underlivet. Det är därför konceptet deodoranter finns. Men om det är exakt samma svettmekanism under armhålan som i intimområdet, borde det då inte finnas en intimdeodorant?

the_solution

The solution

Abso-deo-lutely! Att använda en intimdeodorant är inte konstigare än användandet av en deodorant för armhålan. Därav har DeoDoc skapat en serie lyxiga, skonsamma och pH-balanserade intimdeodoranter i samråd med en professor i gynekologi. Smart och fräscht? Det tycker vi också.

”Baserat på mina mer än 40-års kliniska erfarenhet vet jag att många kvinnor tvättar underlivet överdrivet mycket. Jag ser därför mycket positivt på att det äntligen finns ett säkert sätt att ta hand om sitt underliv, en skonsam intimdeodorant som det länge funnits behov av.”

Dr Gunvor Ekman Ordeberg, professor inom gynekologi på Karolinska Institutet

Professor Gunvor Ekman Ordeberg

Hur fungerar det?

The story

Deodocs308412Livet är för kort för att ödslas på trista odörer från down there! Därför har vi skapat de produkter vi själva önskade fanns på marknaden idag! Efter att ha mottagit fem affärsidéutmärkelser, fått stort medialt genomslag och blivit omnämnda som Supertalanger 2015 av Veckans Affärer, siktar vi på att revolutionera intimhygiensektorn globalt.

Sagt om DeoDoc

veckans-affarer

”DeoDoc grundarna – Supertalanger 2015 inom kategorin Nytänkare”

dagens-industri

”Start-up kvinnor får draghjälp av börsen”

elle-logo

”The ladyverison of pungsvett – busted”

Testimonials

”Köpt sprayen för några veckor sedan och använder dagligen. Kommer aldrig vara utan denna spray.”

”Har aldrig hört talas om något liknande, så super spännande och bra produkt!”

”Beskrivningen stämmer precis, intimtvålen är väldoftande och silkeslen. Tänker definitivt köpa igen”

Håll dig uppdaterad – följ oss på instagram